Turun Taiteilijaseuran jäsenille suunnattu yhdenvertaisuuskysely on avattu!

Jäsenkyselyn avulla arvioimme tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden tilaa seuran toiminnassa. Kyselyn tuloksia käytetään tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman sekä turvallisemman tilan periaatteiden laadinnan apuna. Kyselyyn vastaamalla annat arvokasta tietoa taiteilijajäsenen näkökulmasta sekä olet mukana kehittämässä yhteisöämme ja turkulaista taidekenttää!

Kyselyyn osallistutaan verkossa Cognito Forms -alustalla ja se on avoinna 19.2.2023 saakka. Vastaukset jätetään nimettömästi. Kysely on lähetetty jäsenistölle sähköpostitse linkkinä ja lisäksi paperisena niille joilla ei ole sähköpostiosoitetta. Kiitos, kun osallistut kyselyyn!

Taiteilijaseuran tasa-arvo- ja yhdenvertaisuus työtä johtaa ja toteuttaa tarkoitukseen perustettu työryhmä, johon kuuluu yhdistyksen hallituksen jäseniä, henkilöstöä sekä vapaaehtoisia aktiivijäseniä.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä tai haluat osallistua tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöryhmän toimintaan, voit olla yhteydessä galleria(at)turuntaiteilijaseura.fi.

Ystävällisin terveisin,

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöryhmä