Turun Taiteilijaseura ry on Turun alueen suurin ja vanhin ammattikuvataiteilijoiden yhdistys. Turun Taiteilijaseuran tehtävä on pysynyt samana aina sen perustamisvuodesta 1924 alkaen: seura valvoo jäsentensä etuja, edistää kotimaisen taiteen asemaa ja välittää jäsentensä taidetta yleisölle. Konkreettisesti seuran toiminta on muun muassa säännöllistä jäsenviestintää, paikallista ja yhteiskunnallista vaikuttamista sekä taiteen esittämistä ja välitystoimintaa näyttelytoiminnan ja Turun Taidelainaamon kautta. Yhdistyksellä on taiteilijoille maksuton näyttelytila Iso Galleria, Taidelainaamo sekä toimistotilat Turun Taidehallissa, Vanhalla Suurtorilla.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu Turun Taiteilijaseuran toiminnan suunnittelu, johtaminen ja raportointi, talouden suunnittelu ja seuranta, rahoitushakemusten teko, henkilöstö- ja prosessijohtaminen sekä yhdistyksen hallituksen sihteerin tehtävät. Toiminnanjohtaja toimii lähiesihenkilönä näyttelykoordinaattorille ja järjestökoordinaattorille. Toiminnanjohtajan kanssa yhdistyksessä työskentelee vakituisesti taidelainaamovastaava ja tukena on myös osaava hallitus. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu myös Taidehallin toiminnan suunnittelu osana strategiatyöryhmää.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja/tai työkokemusta, tuntemusta Turun kulttuurikentästä ja yhdistystoiminnasta, verkostotyön kokemusta sekä talousosaamista. Vaadittavat kielitaidot: suomi (erittäin hyvä), englanti (hyvä) ja ruotsi (tyydyttävä). Valittavan henkilön tulee omata valmiudet niin itsenäiseen työskentelyyn kuin yhteistyöhön, omata hyvät kommunikaatiotaidot sekä kokemusta työnkuvaa vastaavasta työstä.

Eduksi katsotaan verkostoituminen kuvataiteen kentällä, näyttelytoiminnan tuntemus, kokemusta sekä prosessi- että henkilöstöjohtamisesta sekä projektiosaaminen ja sitoutuminen yhdistyksen tavoitteisiin ja toimintaan.

Toimi: Toiminnanjohtajan sijaisuus
Aika: 6kk, koeaika 2kk
Työaika: 37,5h/vko arkisin 9-16.30 (HUOM! Tarpeen vaatiessa myös iltavuoroja, esim. avajaiset, hallituksen kokoukset)
Palkka: 2996€/kk
Toimipaikka: Turun Taidehalli, Vanha Suurtori 5, 20100 Turku
Aloitus: Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV toimitetaan 5.3.2023 klo 23.59 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: puheenjohtaja@turuntaiteilijaseura.fi .

Lisätietoja yhdistyksestä ja tehtävästä antaa puheenjohtaja Johanna Sinkkonen puheenjohtaja@turuntaiteilijaseura.fi .