2023 Aaro Murphy, Jarkko Rantanen, Selma Haro, Inka Nieminen

2024 Inari Raaterova, Kaija Hinkula, Sirkku Ketola, Eero Nives

Näyttelyt valitsi näyttelytoimikunta, johon kuuluivat Turun Taiteilijaseuran yhdistyksen hallituksen jäsenet, kuvataiteilijat Niina Villanueva, Appe Leppänen, Salla Sillgren, sekä Riikka Kupsala

Näyttelykalenteri vuosille 2023-2024

Ison Gallerian 2023-2024 näyttelyohjelmistossa tullaan näkemään myös Turun Taiteiljaseuran 99. sekä 100.-vuosinäyttelyt sekä Turun Taideakatemian valmistuvien kuvataiteilijoiden NYTT-näyttelyt sekä joulukuihin sijoittuvat X -mas Art Fair -tapahtumat.

Iso Galleria on näyttely ja tapahtumatila Turun Taidehallin toisessa kerroksessa, jota kehittää ja ylläpitää ensi vuodesta lähtien Turun Taiteilijaseura. Ison Gallerian ohjelma tulee sisältämään näyttelyiden lisäksi myös uudenlaista oheisohjelmaa valittujen taiteilijoiden, yhteistyöverkostojen sekä taiteilijaseuran toimesta.

Toiminnanjohtaja Sanna Vainionpää kertoo että tulevien vuosien näyttelyjaksotusta on pidennetty kävijöiden, henkilöstön ja taiteilijoiden antaman palautteen myötä. Ajallisesti pidemmät näyttelynvaihdot mahdollistavat taiteilijoille ja tuotannollemme vaadittavan keskittymisen näyttelyiden installointiin ja rakentamiseen.

Vuonna 1924 perustetun Turun Taiteilijaseuran 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi näyttelyvalinnoissa painotettiin erityisesti Varsinais-Suomen alueella toimivia tai siihen muuten liitoksissa olevia taiteilijoita.

Linkki näyttelykalenteriin 2023-2024